Djuricic: "Spel van Anderlecht ligt me"

MAANDAG, 25 JANUARI 2016, 19:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS In de vooravond stelde Anderlecht kersverse aanwinst Filip Djuricic voor aan de pers. De Serviër klonk erg gemotiveerd. "Ik ben klaar om een half jaar alles te geven", zo vertelde hij. "Fysiek ben ik helemaal in orde."

Toen hij hoorde van de interesse van Anderlecht, stak Djuricic zijn licht op bij enkele bekenden. "Ik informeerde bij Aleksandar Jankovic (coach KV Mechelen) en Mehdi Carcela (ex-Standard, nu Benfica) en zij zeiden me naar Anderlecht te komen", aldus Djuricic. "Carcela zei me niet te twijfelen en Jankovic zei dat Anderlecht de beste keuze voor mij is."

"Anderlecht is één van de beste clubs in Europa", gaat Djuricic verder. "Er zijn veel jonge spelers en ze brengen aanvallend voetbal, dat gaf mee de doorslag. Hun spel ligt me. Ik kan deze club helpen en zij kunnen mij helpen."

Djuricic speelde dit seizoen amper. De vraag is dan ook hoe snel hij wedstrijdklaar zal zijn. "Ik onderhield mijn conditie met een persoonlijke trainer. Ik ben klaar om onmiddellijk te spelen. Fysiek ben ik in orde. Ik heb me een half jaar gespaard en kan nu een half jaar voluit gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.