Hasi leest statement voor over zaak Vanden Borre

DONDERDAG, 28 JANUARI 2016, 15:07 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Deze namiddag had de obligate persconferentie plaats naar aanleiding van de wedstrijd tegen Sint-Truiden. Besnik Hasi kwam zichtbaar voorbereid naar de persconferentie, want hij wist dat er vragen over een eventuele terugkeer van Anthony Vanden Borre, gingen komen.

Hasi had een zelfgeschreven brief bij die hij voorlas: "We hebben morgen een belangrijke wedstrijd tegen STVV, dus ik wil daarover praten en niet over Vanden Borre. Maar ik besef dat er onvermijdelijk vragen gaan komen dus heb ik een statement voorbereid"

Spelersgroep primeert.

"Het is een een ingewikkeld dossier", ging Hasi verder, "Er zijn verschillende kanten aan. Meneer Van Holsbeeck heeft zijn redenen om over een terugkeer te spreken. Het gaat hier niet alleen om Anthony. Bij mij staat de spelersgroep centraal, dat weet iedereen en zij worden daar nu ook door beïnvloed. Toen Anthony naar de B-kern werd gestuurd was dat ook om mijn spelersgroep te beschermen. Hij heeft hen toen aangevallen en dat doe je niet en dat ga ik ook zomaar niet aanvaarden. Punt ! "

"Wat belangrijk is is dat iedereen achter de beslissing staat en er beter van wordt. De komende weken worden belangrijk om tot een aanvaardbare oplossing te komen voor iedereen. Voor de rest wil ik er niets meer over zeggen en ik hoop dat we nu weer over de wedstrijd van morgen tegen STVV kunnen praten", besloot Hasi zijn statement.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.