Hasi: "Tevreden over debuut van Djuricic"

ZATERDAG, 30 JANUARI 2016, 08:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Lichtpuntje tegen STVV was toch wel Filip Djuricic die mooie dingen liet zijn. Rafaël Galhardo had het wat moeilijker om zijn draai te vinden maar al bij al was Besnik Hasi tevreden over zijn twee debutanten. 

"Filip heeft hier al goeie dingen laten zien, ook al is hij pas deze week aangekomen", zei Hasi, "Hij mist nog wat ritme maar hij is technisch heel sterk. In de periode dat we goed voetbalden was ook Filip goed, nadien kreeg hij het wat moeilijker maar dat is normaal onder gegeven omstandigheden. Ik ben heel blij over zijn debuut."

En dan was Rafaël Galhardo die ook meteen zijn vuurdoop kreeg: "Hij zit nu in zijn derde week van zijn voorbereiding, niet ideaal om hem dus al te brengen, maar ik had geen andere keuze door het uivallen van Najar. Hij is heel goed aan de wedstrijd begonnen maar je merkt dat hij nog tijd nodig heeft", aldus Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.