Badji: "In voetsporen treden van Kouyaté"

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2016, 07:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Anderlecht stelt Stéphane Badji vanmiddag voor aan de pers, maar bij zijn aankomst in Zaventem sprak hij al kort met Het Nieuwsblad. "Kara en Kouyaté spraken enkel positief over Anderlecht."

Cheikhou Kouyaté bracht Anderlecht mee op het spoor van Badji. Aangezien beiden Senegalees zijn en als verdedigende middenvelder spelen, zal Badji snel met zijn landgenoot vergeleken worden. "Het is aan jullie om te oordelen of ik de nieuwe Kouyaté kan worden", lacht Badji bij aankomst in België. "Ik wil graag in zijn voetsporen treden. We spelen op dezelfde positie, maar ik kan ook op rechts of als aanvallende middenvelder spelen."

Anderlecht betaalt twee miljoen euro voor Badji en daar kan nog wat bijkomen. Zijn club Başakşehir heeft nog recht op 150.000 euro extra als Badji dertig wedstrijden speelt en krijgt ook een deel van de koek bij een doorverkoop. Badji zal bij Anderlecht 700.000 euro bruto per jaar verdienen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.