Badji: "Iedereen wil voor Anderlecht spelen"

DINSDAG, 2 FEBRUARI 2016, 19:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Naast Alexander Büttner stelde Anderlecht vanmiddag ook Stéphane Badji voor. "Ik ben zeer blij dat ik voor deze mooie club getekend heb", zo vertelt hij.

"Elke voetballer droomt ervan om ooit voor Anderlecht te voetballen", verklapt Badji. "Kara Mbodji en Cheikhou Kouyate vertelden niets dan goeds over deze club. Ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is in mijn carrière. Of ik vrijdag al kan spelen ? De coach beslist, maar ik ben klaar om me te tonen."

"Badji zal ons grinta, karakter en mentaliteit bijbrengen"

Herman Van Holsbeeck geeft aan dat Anderlecht Badji op het spoor kwam tijdens een oefenduel afgelopen zomer. "We zijn hem dan blijven volgen", aldus de Anderlecht-manager. "Onze groep is erg getalenteerd, maar mist soms wat karater. Badji is een speler die ons grinta, karakter en mentaliteit zal bijbrengen. Het was een moeilijk dossier, maar hij wou absoluut naar hier komen. Hij heeft zelfs een financiële inspanning gedaan hiervoor."

Besnik Hasi reageert tevreden op de komst van Badji. "We zochten iemand met zijn kwaliteiten. Hij brengt evenwicht in een elftal. Door zijn komst verhoogt de concurrentie. Enkel de besten zullen spelen."



anderlecht-online forum