Hasi: "De goeie dingen onthouden"

VRIJDAG, 5 FEBRUARI 2016, 23:48 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Anderlecht bleef steken op een gelijkspel, maar toch ging de hele ploeg inclusief trainer, met een beter gevoel naar huis dan de voorbije twee weken. "De mentaliteit zat weer goed, alleen spijtig van de gemiste kansen", zei de coach na afloop. 

"In het begin van de wedstrijd hebben we wat moeten zoeken, maar nadien hadden we enkele goede kansen. Alleen stond er een goeie keeper in de goal", zegt Hasi, "We hebben ook teveel kansen gemist. Onze verdediging kroop teveel achteruit waardoor het middenveld dat teveel moest lopen, maar ik heb ook goede dingen gezien."

"In vergelijking met de voorbije twee weken zat de mentaliteit nu weer goed. Ik ben blij met het karakter dat de spelers getoond hebben. We kunnen en we moeten ook beter doen", aldus nog de coach. 

"Mijn spelers zijn ontgoocheld in het resultaat, maar dat is u eenmaal voetbal. Nu verdienden we meer maar we kregen het niet. De vorige twee keren verdienden we minder en kregen we meer."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.