Proto: "Ik sprak niet met Oostende"

DONDERDAG, 12 MEI 2016, 15:10 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS De toekomst van Silvio Proto is al enkele weken onderwerp van gesprek. Volgens Het Nieuwsblad sprak de doelman al met KV Oostende, maar dat ontkent hij.

"Ik heb op geen enkel moment met KV Oostende gesproken", vertelt Proto op de website van Anderlecht. "Ik concentreer me exclusief op Anderlecht, om er alles aan te doen om het hoogst mogelijke te bereiken. Na afloop van de competitie zal ik samen met de club, naar goede gewoonte, een evaluatie maken van het voorbije seizoen."

Het is opmerkelijk dat voor de derde keer in twee weken tijd een bericht uit Het Nieuwsblad door Anderlecht wordt weerlegd in een officieel bericht op de website. Eerst publiceerde Gent op zijn website een mededeling van Hein Vanhaezebroeck toen die door Het Nieuwsblad nadrukkelijk aan Anderlecht werd gelinkt. Vorige week was er het bericht rond de stadionplannen en nu dit. Opmerkelijk, want voordien gebeurde het zo goed als nooit dat de club op (volgens hen foutieve) berichtgeving in de pers reageert.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.