De Medina klaar voor debuut

DINSDAG, 17 MEI 2016, 07:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - WEDSTRIJDEN Stéphane Badji blesseerde zich tegen Club Brugge aan de knie en zijn seizoen zit erop. Ook Michaël Heylen blesseerde zich, hij aan de voet. Alexander Büttner pakte zijn derde gele kaart. Anderlecht moet tegen Genk zijn defensie herschikken.

Paars-wit kan overmorgen wel opnieuw rekenen op Kara Mbodj. De centrale verdediger keert terug uit schorsing en neemt tegen zijn ex-ploeg zijn plaats naast Bram Nuytinck opnieuw in. Ter vervanging van Büttner zal Frank Acheampong nog eens moeten opdraven als linksback. Tenzij, maar wie gelooft dat, Besnik Hasi Fabrice N'Sakala nog eens uit de vergeetput haalt.

Rechts achteraan zal Nathan de Medina debuteren. Het jeugdproduct van paars-wit is een centrale verdediger, maar hij krijgt meer dan waarschijnlijk de voorkeur op Rafaël Galhardo. Voor de 18-jarige De Medina wordt het zijn debuut in de hoofdmacht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.