Belgrano: "Voor ons is Suarez transfervrij"

DONDERDAG, 7 JULI 2016, 07:18 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS"Droom vervuld", met deze titel kondigt Belgrano de komst van Matias Suarez aan op hun officiële website. Maar hoe moet het verder met dat contract bij Anderlecht? "Dit is een dispuut tussen Suarez en Anderlecht", zo meldt Belgrano.

"Dit is een dag van grote vreugde voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt", schrijft Belgrano op zijn website. "Na maanden wachten is Suarez terug bij de club waar hij werd geboren als voetballer." Zo'n 3.000 supporters verwelkomden Suarez.

Maar hoe moet het nu met dat contract bij Anderlecht "Wat ons betreft hebben we met Suarez een transfervrije speler aangetrokken", klinkt het bij Belgrano. Anderlecht stuurde intussen Gerard Witters, hun Zuid-Amerika-specialist, naar Belgrano om naar een overeenkomst te werken.

René Weiler heeft Suarez opgegeven. "Ik wil enkel werken met spelers die met hun volle goesting voor Anderlecht willen spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.