Becali bedenkt zich opnieuw

DONDERDAG, 14 JULI 2016, 06:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Een transfer van Alexandru Chipciu is nog niet helemaal van de baan. Steaua- voorzitter Becalli heeft nog maar eens een andere verklaring afgelegd omtrent een eventuele transfer naar paars-wit. Woensdag klonk het nog dat de flankaanvaller 'niet te koop' was, vandaag zijn er weer andere voorwaarden.

Chipciu's ex-club Brasov heeft tot deze zomer nog recht op 25% van de transfersom, komende winter is die clausule vervallen. Dus wil Steaua een deal sluiten met Brasov, nu akkoord gaan met 250.000 euro in plaats van 750.000 euro, of Steaua wacht tot volgende winter om Chipciu te verkopen en dan krijgt Brasov niets.

De kans is groot dat Brasov akkoord zal gaan met het voorstel omdat het nu al met financiële problemen kampt. 

Ondertussen zijn ook beide club (zo goed als) tot een akkoord gekomen, of het zou moeten zijn dat Gigi Becali zich opnieuw bedenkt. Allicht zal er niets gebeuren voor vrijdag, dan is het trekking voor de voorrondes van de Champions League en zal blijken of Anderlecht en Steaua tegen elkaar moeten uitkomen.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.