CL: Anderlecht - Rostov gratis voor abonnees

ZATERDAG, 16 JULI 2016, 11:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE Op 3 augustus speelt Anderlecht te terugwedstrijd tegen FC Rostov in het kader van de voorrondes van de Champions League in het Constant Vanden Stock Stadion. Deze wedstrijd is gratis voor de abonnees 2016/17. Voor niet-abonnees variëren de prijzen tussen 5 euro en 25 euro. 

De abonnees kunnen de wedstrijd volgen vanop hun eigen plaats en krijgen toegang tot het stadion op vertoon van hun abonnement. De verkoop start op maandag 18 juli 2016.

ABONNEES (ABO JPL 2016-2017) 

Indien u houder bent van het abonnement Jupiler Pro League 2016-2017 kan u de wedstrijd tegen FC Rostov gratis bijwonen. U krijgt toegang tot het stadion op vertoon van uw abonnement en heeft dus geen extra ticket nodig. Alle tribunes zullen open zijn, waardoor u de wedstrijd kan volgen vanop uw eigen plaats.

Belangrijk bericht voor de abonees van de vak W15 :

RSC Anderlecht is in elke UEFA competitie verplicht om een aanzienlijk aantal plaatsen te reserveren voor UEFA, UEFA Sponsors en de bezoekende. Indien uw abonnement zich op één van de onderstaande plaatsen bevindt, zal u jammer genoeg niet over uw abonnementsplaats kunnen beschikken. In de plaats hiervan bieden wij u tickets aan op een andere vrije plaats in het stadion.

Deze abonnees kunnen daarom ook langskomen op de ticketing om een nieuwe plaats te bekomen. U kan eveneens een nieuwe plaats aanvragen per mail naar [email protected].

Let op: deze abonnees hebben wel een ticket nodig voor deze wedstrijd, hun abonnementskaart is gedeactiveerd voor deze wedstrijd.

Volgende abonnees kunnen niet beschikken over hun plaats :

W15
- Rij 13 tot en met 19: alle plaatsen

 

VRIJE VERKOOP (niet-abonnees)

De vrije verkoop van tickets gaat van start op maandag 18 juli 2016.

Hoe kan u tickets aankopen?
Optie 1:
U kan tickets aankopen op de ticketingdienst (cash, bancontact of sport- en cultuurcheques)
Openingsuren ticketing : zie info ticketing

Optie 2:
U kan uw tickets online aankopen via : https://www.themisweb.fr/rodwebshop/fListeManifs.aspx?idstructure=0371&lang=nl

Betalen per overschrijving en telefonisch of per mail reserveren is niet mogelijk.

Opgelet : u kan maximum 4 tickets per identiteitskaart aankopen, op voorwaarde dat u in één van de 3 voorbije seizoenen (2013-2014, 2014-2015 of 2015-2016) tickets kocht voor een thuiswedstrijd van RSC Anderlecht.

SUPPORTERS BEZOEKENDE PLOEG - SUPPORTERS VISITING TEAM

No tickets will be sold at Anderlecht ! Please contact FC Rostov!
Er zullen wegens veiligheidsredenen geen tickets verkocht worden in Anderlecht voor supporters van FC Rostov.
 





anderlecht-online forum