"Is dit de dank van Suarez?"

MAANDAG, 18 JULI 2016, 07:27 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Matias Suarez gedraagt zich al helemaal als speler van Belgrano, maar zijn vertrek bij Anderlecht is nog steeds niet afgerond. Herman Van Holsbeeck is niet van plan de Argentijn zonder slag of stoot zijn zin te geven.

"Je haalt sommige jongens uit de sloppenwijken, maakt er miljonairs van en dan dit. Is dit hun dank tegenover de club die hen groot heeft gemaakt? Dit stoort me enorm", vertelt Van Holsbeeck over de manier waarop Suarez zijn vertrek forceert. "Ik heb er geen probleem mee dat een speler weg wil, maar het minste wat je kan doen, is na je vakantie terugkeren om samen de zaken te bekijken."

Als Suarez het hard speelt, dan Anderlecht ook. "Suarez zal wel merken hoe wij gaan reageren. We zullen alle middelen inzetten", waarschuwt Van Holsbeeck.

Suarez zelf lijkt zich intussen van geen kwaad bewust. "Ik denk dat we op de goede weg zijn. Belgrano en Anderlecht zoeken een oplossing om ervoor te zorgen dat ik speelgerechtigd ben tegen de eerste competitiewedstrijd van komende zaterdag."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.