Wat met Bourard en Denayer?

DONDERDAG, 21 JULI 2016, 09:01 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Anderlecht heeft een B-kern opgesteld met spelers die niet meteen een toekomst meer hebben bij de club. Ook Samy Bourard en Gilles Denayer lijken daarin een plaatsje te krijgen.

De geïmproviseerde B-kern bevat jongens die definitief weg mogen (Conté, Vico) en die uitgeleend mogen worden (Kawaya, Leya Iseka, Bastien, De Medina). Dodi Lukebakio bevindt zich op de rand van de A- en de B-kern. Hij mocht niet mee op zomerstage, maar wel mee op de ploegfoto met de A-kern. 

Naast deze al gekende namen krijgen ook Samy Bourard en Gilles Denayer wellicht een plaatsje in deze B-kern. De rechtsback en centrale middenvelder speelde vorig seizoen bij de U21, maar zijn niet goed genoeg om de stap naar de A-kern van Anderlecht te zetten. Zij verlaten beter de club om hun carrière elders te lanceren. In afwachting trainen de bij de nieuwe B-kern onder leiding van Nicolas Frutos en diens landgenoot Pablo Morchon.

Het contract van Bourard bij Anderlecht liep af op 30 juni. Denayer tekende vorige zomer nog een eerste profcontract tot 2018.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.