U19: Eerste overwinning voor paars-wit op Otten Cup

ZATERDAG, 6 AUGUSTUS 2016, 06:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - JEUGD Vrijdagnamiddag stond het eerste duell op het programma voor de U19 van Anderlecht tegen Red Bull Brazil. Paars-wit won het duel met 3-1. Het was een stevige wedstrijd waar de kaarten gretig in het rond vlogen, waaronder twee rode voor de Brazilianen. 

In de zestien meter wist Sieben Dewaele de scoren te openen op een voorzet van Nelson Azevedo. Iets voor rust, op aangeven van de videoscheidsrechter, kreeg paars-wit een penalty toegewezen, de eerste in deze Otten Cup De Brazilianze verdediger werd mocht gaan douchen en Mohamed Loua maakte er in twee pogingen 2-0 van. 
Des 16 mètres , Sieben Dewaele a trouvé l'ouverture sur une passe de Nelson Azevedo. Peu avant la mi-temps, sur l'avis de l'arbitre vidéo, l'arbitre central a sifflé un penalty en faveur des Mauves. Il s'agissait d'une première dans ce tournoi Otten Cup. Le défenseur brésilien est exclu et Mohamed Loua s'y prend à 2 fois pour inscrire le 2-0.

Toch wou Red Bull Brazil zich nog niet gewonnen geven. Na de rust was de wedstrijd amper van start als hun aanvaller de 2-1 tegen de netten duwde.

Nog in de tweede helft haalde de scheidsrechter voor de tweede keer het rood boven voor een fout op Sieben Dewaele. Francis Amuzu maakte er 3-1 van, meteen ook de eindscore. 

Doelpunten : Dewaele, Loua, Amuzu
Gele kaarten : Dewaele et Amuzu

Morgen staan PSG en Barcelon op het programma van paars-wit. 

De selectie van Mo Ouahbi & Stéphane Stassin

1. Matteo Marenco
2. Reian Meddour
3. Sebastian Bornauw
4. Wout Faes
5. Emmanuel Sowah
6. Loris Tinelli
7. Mike Trésor Ndayishimiye
8. Francis Amuzu
9. Clément Petit
10. Sieben Dewaele
11. Nelson Azevedo Janelas
12. Michiel De Looze
14. Milan Corryn
15. Daam Foulon
16. Mohamed Loua
17. Hannes Delcroix
18. Christian Da Silva Katalay
19. Jorn Vancamp
20. Arno Van Keilegom
45. Mile Svilar





anderlecht-online forum