Weiler geeft Defour niet op

DONDERDAG, 11 AUGUSTUS 2016, 12:56 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Anderlecht dreigt Steven Defour kwijt te spelen en dat zou voor René Weiler een fikse streep door de rekening zijn. De Anderlecht-coach is hoe dan ook van plan om Defour morgen op te stellen, als hij dan nog een Anderlecht-speler is uiteraard.

Weiler sprak al met Defour over een mogelijk vertrek, maar hij beseft dat hij niet veel in de pap te brokken heeft. "De speler en onze manager hebben gepraat", aldus Weiler vanmiddag op de persconferentie in de aanloop naar de partij van morgen tegen STVV.. "Steven heeft hier nog een contract en soms moet je een contract respecteren. Het kan alle kanten op."

Alle transferheisa zit Weiler hoe dan ook niet lekker. "Het zijn dingen die bij alle clubs gebeuren, maar een trainer houdt daar niet van. Ik hoop dat het straks voorbij is. Ik zal blij zijn als het 1 september is, dan zijn alle discussies gesloten. Ik wil mijn beste spelers houden. Als er toch vertrekken, zullen we kijken wat we zullen doen."

Hoe dan ook, al het gedoe rond een mogelijk vertrek lijken Defour niet te destabilliseren. "Steven is superprofessioneel. Ik ben blij met zijn prestaties de vorige wedstrijden en ik heb het gevoel dat hij met zijn hoofd nog bij ons is", aldus Weiler, die Defour morgen gewoon zal opstellen. "Ik hoop dat hij dan opnieuw een goede wedstrijd speelt."



anderlecht-online forum