Zwak Anderlecht raakt niet voorbij STVV

VRIJDAG, 12 AUGUSTUS 2016, 22:25 - Sporting W.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht heeft vrijdagavond haar eerste puntenverlies van de nieuwe competitie geleden. Op Stayen creëerde het weinig tot niets en verdiende het ook niet meer dan een punt na een troosteloze 0-0.

De eerste helft had minder om het lijf dan een doorsnee naaktmodel. De vervanging van Fabrice N’Sakala door Dennis Praet voor het half uur was zowat het enige wapenfeit.

Anderlecht moest bijna een uur wachten op een eerste echte doelkans, maar Youri Tielemans kon de thuisdoelman niet verschalken.  

In een betere slotfase pakte Pulido nog rood na een aanslag op Trezeguet en miste diezelfde Egyptenaar nog twee schietkansen om alsnog met de drie punten aan de haal te gaan. 

Anderlecht hield zo voor het eerst dit seizoen de nul, maar kan desondanks allesbehalve tevreden terugblikken.

Anderlecht toont zich dus net als vorig jaar erg wisselvallig en kwetsbaar in uitwedstrijden. Hoewel zeven op negen allerminst een drama is, hebben René Welier en Herman Van Holsbeeck duidelijk nog een pak werk voor de boeg.Score: 0-0
Goal(s): /

Sint-Truiden:Dutoit, Djene, Ruben Fernandes, Pulido, Sylla, Swers, Peeters, Bezus, De Petter, Ceballos, Proschwitz
Anderlecht:Roef, Appiah, De Maio, Nuytinck, N’Sakala (29’ Praet), Tielemans, Hanni (81’ Trezeguet) , Dendoncker, Chipciu, Sylla (66’ Teodorczyk), Acheampong

Geel: S. Sylla, Swers, Peeters, De Petter, Nuytinck, I. Sylla
Rood: 84' Pulido

Scheidsrechter: Joeri van de Velde
Stadion: Stayenanderlecht-online forum