Conté: "Weiler was tenminste eerlijk"

DONDERDAG, 8 SEPTEMBER 2016, 08:21 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Op de laatste dag van de transferperiode verhuisde Ibrahima Conté in extremis nog naar Oostende, terwijl hij eigenlijk op weg was naar Westerlo. Zo heeft Conté toch nog de transfer gekregen waar hij al sinds december vorig jaar naar vroeg. De Guineeër heeft nu zijn kant van een moeizaam verhaal.

Besnik Hasi drong in 2014 aan op de komst van Conté, om hem dan nadien amper op te stellen: "Hasi zei constant dat ik moest blijven werken, dat hij op mij rekende, terwijl hij goed genoeg wist dat hij me niet meer wou opstellen. De ploeg draaide nochtans voor geen meter, allemaal heel frustrerend", geeft Conté toe.

Het hoeft niet gezegd dat Conté geen goede herinneringen heeft aan zijn tijd bij Anderlecht en vooral niet aan Hasi: "Op het einde zeiden Hasi en ik geen woord meer tegen elkaar. Weiler is tenminste eerlijk, hij zei direct tegen mij: ik reken niet meer op je, zoek maar een andere club."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.