Bastien officieel voorgesteld bij Chievo

DONDERDAG, 8 SEPTEMBER 2016, 09:01 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Samuel Bastien is vorige dindsdag officieel voorgesteld bij zijn nieuwe club, Chievo Verona. Na een meer dan behoorlijk seizoen bij Avellino, die de financiële middelen niet had om de optie te lichten, keerde Bastien terug naar Neerpede. Samen met nog andere werd hij door Weiler naar de B-kern gestuurd. De Serie A bracht uiteindelijk uitkomst voor Bastien.

Met veel trots stelde Luca Campedelli Samuel Bastien voor als nieuwe speler van Chievo Verona, Campedelli was bijzonder opgetogen dat Bastien voor de Italianen heeft gekozen. "Samuel is een speler met veel perspectieven, ik hoop dat hij hier bij Chievo zijn carrière kan lanceren"

Bastien zelf is blij dat hij in de Serie A aan de slag kan. "Ik kan op alle posities op het middenveld spelen, maar mijn voorkeur gaat uit naar laatste aanvaller. De Serie A is een moeilijk kampioenschap met de beste spelers en de beste clubs. Het is met heel veel plezier dat ik dan ook Chievo een contract teken, toen ze mij contacteerden heb ik dan ook geen moment getwijfeld."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.