Lukebakio zal zich moeten bewijzen bij Toulouse

DONDERDAG, 8 SEPTEMBER 2016, 15:46 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Coach van Toulouse, Pascal Dupraz, sprak zich vandaag uit over de voorbije mercato tijdens een persconferentie. Ook de last-minute transfer van Dodi Lukebakio Ngandoli kwam ter sprake. "Wie blijft werken en zich blijft bewijzen zal ik niet aan twijfelen om ze op te stellen", aldus Dupraz.

"Dodi is een heel jonge speler, 18 jaar oud, hij is snel en heeft een goeie linkervoet maar kan ook rechts uit de voeten. Nu moet hij, net als de andere nieuwkomers, zich bewijzen tijdends de trainingen. In het begin zijn ze allemaal gemotiveerd, het is allemaal nieuw en spannend, maar dat moet zo een héél seizoen lang blijven.", zegt coach Dupraz.

"Toulouse beschikt over een heel jonge kern, de jongste van Ligue 1. De jonge spelers moeten dus weten dat ik niet zal twijfelen om hen op te stellen. Het is nu aan hen om op training te blijven bewijzen dat ze de inzet en de kwaliteit hebben om een basisplaats te verdienen", aldus nog Dupraz.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.