"Tegen het einde van de maand, sluit ik aan bij de groep"

VRIJDAG, 7 OKTOBER 2016, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

BLESSURES - INTERVIEWS Andy Najar zit in volle revalidatiemodus te Neerpede na zijn operatie aan de knie. Najar hoopt volledig fit te zijn tegen het einde van het jaar. De Hondurees spreekt over zijn geboorteland, de nationale ploeg. Hij keerde onlangs terug uit de USA om zijn revalidatie verder te zetten op het veld.

 "Dankzij God, verloopt mijn revalidatie heel goed. Tegen het einde van de maand sluit ik opnieuw aan bij de groep. In het begin zal ik gewoon enkele oefeningen met hen meedoen om dan langzaam aan te vorderen naar mijn niveau van voor mijn blessure."
 

Hoe ziet je programma er momenteel uit ?

"Ik werk voorlopig nog individueel onder toezicht van de kinesisten . Momenteel zijn het vooral oefeningen om de knie te versterken en evenwichtsoefeningen. Ik ben ook al beginnen lopen en oefenen op mijn sprints. De resultaten zijn bevredigend."

Wat denkt de medische staff van je revalidatie ?

"Ze zijn optimistisch en ze moedigen mij aan om op dezelfde weg verder te doen. Tot hiertoe verloopt alles prima. Het resultaat van het medische onderzoek aan mijn knie was ook positief. Zoals ik al zei sluit ik eind deze maand aan bij de groepstrainingen. Tegen december/januari, voorzie ik om terug op 100% van mijn niveau te staan."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.