Voorbeschouwing: Anderlecht - KV Mechelen

WOENSDAG, 26 OKTOBER 2016, 13:12 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Vanavond staat de wedstrijd tegen KV Mechelen op het programma van de 12de speeldag van de Jupiler Pro League, voor Anderlecht. Anderlecht wil de belabberde prestatie op Brugge zo snel mogelijk vergeten en de drie punten in het Astridpark houden.

Alle ogen zijn natuurijk op de defensie gericht. De kans is groot dat coach René Weiler teruggrijpt naar een viermansdefensie nadat op Brugge duidelijk bleek dat er seriueze problemen waren met Olivier Deschacht op rechts. Volgende vraag is, start Nicolae Stanciu op de bank, of hoort hij opnieuw tot de basiself. Massimo Bruno, Diego Capel en Olivier Deschacht starten zo goed als zeker op de bank.

In het lijstje met geblesseerden is er niet veel verandering, Andy Najar, Andy Kawaya, Dennis Appiah en Alexandru Chipciu zijn nog steeds geblesseerd. Vraagtekens zijn er dan weer rond Kara Mbodj en Uros Spajic, wellicht wordt pas voor de wedstrijd beslist over hun al dan niet opstelling. Bij definief uitvallen van Spajic neemt Emmanuel Sowah de rechtsback opnieuw voor zijn rekening. 

Mechelen moet het zonder Paulussen, Rits, Osaguona en Crepulja doen die geblesseerd zijn. Matthys neemt de plaats in van Paulussen.  Vanlerberghe of Filipovic zijn de mogelijke vervangers van Rits.

Aftrap: 20u30
Stadion: Constant Vanden Stock Stadion
Scheidsrechter: Joeri Van de Velde

: : : RSC ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Roef, Kara ?, Nuytinck, Spajic ?, Acheampong, Dendoncker, Stanciu, Tielemans, Sowah, Hanni, Teodorczyk
Invallers: Boeckx, Deschacht, Bruno, Obradovic, Capel, Kabasele, Harbaoui, Vancamp, Badji

Geblesseerd: Najar, Chipciu, Appiah, Kawaya
Geschorst: Niemand
Gevaar voor gele schorsing: Niemand

: : : KV MECHELEN : : :

Mogelijke opstelling: Moris, Cocalic, De Witte, Matthys, Bjelica, Vanlerberghe, El Messaoudi, Schouterden, Kolovos, Croizet, Verdier
Invallers: Coosemans, Chen, Leal, Veselinovic, Cobbaut, Filipovic, Claes.

Geblesseerd: Paulissen, Rits, Osaguona, Crepulja
Geschorst: Vitas
Gevaar voor gele schorsing: Croizet, Verdier

Vorige jaren:
2015-2016: 1-1
2014-2015: 1-1
2013-2014: 5-0
2012-2013: 1-0
2011-2012: 3-1
>>Resultatenhistoriek

Prognose gebaseerd op de laatste 5 jaar:
Winst: 60%
Verlies: 0%
Gelijk: 40%

Prognose gebaseerd op alle resultaten:
Winst: 63.27%
Verlies: 8.16%
Gelijk: 28.57%



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.