Najar: nieuw contract of vertrek?

DINSDAG, 3 JANUARI 2017, 14:08 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Andy Najar had vorig jaar zijn zinnen gezet op een toptransfer, maar een zware knieblessure strooide toen roet in het eten. De rechtsback is inmiddels volledig hersteld en heeft meteen weer zijn plaats in het team opgeëist. Hoe lang zal de Hondurees dan nog bij Anderlecht blijven?

"Andy nam zijn revalidatie zeer ernstig. Zoals steeds wou hij zichzelf overtreffen. Zijn huidige vorm is dan ook het resultaat van zijn harde werk", vertelt zijn manager Chris Megaloudis. 

"Momenteel zijn we beiden heel blij dat Andy weer op het veld staat en kan spelen. Een vertrek tijdens de winter is daarom niet aan de orde", klinkt het. Megaloudis heeft echter wel een overeenkomst met Herman Van Holsbeeck over gesprekken begin 2017: "Ik hield steeds contact met Van Holsbeeck en hij beloofde me een gesprek begin 2017 over de toekomst van Andy."

Megaloudis laat dus voorlopig niet in zijn kaarten kijken. Najar heeft echter nog een contract tot midden 2018. Indien de speler blessurevrij blijft en op hoog niveau blijft acteren, is de kans op een vertrek in juni groot. Al blijft een nieuw akkoord tussen de club en de Hondurees ook nog tot de mogelijkheden behoren. Binnenkort weten we meer ...



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.