Onderhandelingen in april

DONDERDAG, 2 MAART 2017, 07:42 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Andy Najar, momenteel nog onder contract tot midden 2018, is na zijn zware blessure al opnieuw een tijdje een vaste waarde bij Anderlecht. Zonder die blessure was de Hondurees wellicht geen speler meer van Anderlecht, hoe ziet zijn toekomst er nu uit ? "In april kom ik naar België om met Anderlecht rond de tafel te zitten", zegt zijn makelaar Chris Megaloudis.

Momenteel concentreert Najar zich volledig op Anderlecht, ook hij is gefocust om titel nummer 34 binnen te halen. Ook al werkt hij zijn wedstrijden af met een stevig ingepakte knie, de Hondurees is niet meer weg te denken in de basiself van René Weiler.

Najar heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij klaar is voor een stap hogerop, zonder die blessure zat hij zelfs niet meer bij Anderlecht. De kans is dan ook groot dat de Hondurees in de zomer vertrekt. Maar ook een contractverlening behoort nog tot de mogelijkheden. 

"In april kom in naar België", zegt zijn makelaar Chris Megaloudis, "Dan gaan we met Herman Van Holsbeeck rond de tafel zitten om de toekomst van Andy te bespreken. Als hij vertrekt gaat onze voorkeur uit naar vier kampioenschappen: Engeland, Spanje, Italië en Duitsland.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.