Tielemans speelt gelijk met België tegen Rusland

DINSDAG, 28 MAART 2017, 19:58 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Youri Tielemans begon aan de oefeninterland tegen Rusland en speelde 66 minuten. Het was meteen zijn eerste basisplaats. Op het moment dat de jonge Anderlechtenaar gewisseld werd, stond het 1-3 voor de Rode Duivels. Tielemans maakte een degelijke indruk. Door wat geknoei achteraan, verprutste een ingedommeld België echter toch nog de voorsprong. In extremis werd het 3-3.

Tielemans gaf na de partij aan dat hij zeer blij was met zijn individuele prestatie: "Naar mate de wedstrijd had ik meer vertrouwen. Jammer dat we het nog weggeven als ploeg." En of hij vrijdag voldoende uitgerust gaat zijn? "Ja, dat gaat geen enkel probleem zijn", klonk het.

Tielemans had wel een grote ice-pack rond zijn voet. In de eerste helft moest hij namelijk een stevige trap incasseren: "Maar het is slechts uit voorzorg. Er is niets aan de hand", besloot hij nog.

Leander Dendoncker kwam niet aan spelen toe, ondanks het feit dat Martinez liet uitschijnen dat de speler op een speelkans kon rekenen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.