Support the T34M !

DONDERDAG, 30 MAART 2017, 16:39 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Morgen starten de play-offs met Zulte Waregem - RSC Anderlecht als opener. Daarom is het ook tijd om onze campagne "Support the T34M" te lanceren. 'T34M' in plaats van 'team', aangezien we als fans samen met de club op zoek gaan naar onze 34e landstitel!

Support the T34M !
Wanneer het gaat over een helse sfeer, denken weinigen meteen aan Anderlecht. De club was zelfs niet genomineerd op het gala van de Gouden Schoen in de categorie "Beste Fans". Tijd om daar iets aan te doen, want met de steun van een sterke 12e man, kan elke ploeg nog net dat tikkeltje extra! Bij deze lanceren we dan ook een warme oproep om onze ploeg luidkeels aan te moedigen in het stadion, op verplaatsing, op café of waar dan ook! En vergeet vooral minuut 34 van de wedstrijd niet om extra veel lawaai te maken!

Wat kan u van ons verwachten?

  • Promotievideo's, waarvan de eerste onderaan dit artikel kan worden terug gevonden.
  • Een terugblik op een memorabele wedstrijd uit het verleden tegen onze eerstvolgende tegenstander.
  • Een nabeschouwing na elke play-off wedstrijd.
  • Het lanceren van de Twitter hashtag #FansFor34
  • Een oproep naar onze fans en bezoekers om na elke partij sfeerfoto's en sfeervideo's met ons te delen. Deze zullen vervolgens gepubliceerd worden.
  • Een oproep naar onze fans en bezoekers om na elke partij met ons te delen hoe en waar jullie de wedstrijd beleefd hebben. De beste inzendingen worden gepubliceerd.
De meest originele inzendingen mogen rekenen op een mooie prijs! Stuur al jullie materiaal (video's, foto's, verslagen, links naar beeldmateriaal, enz...) naar [email protected]. Ook onze Facebookpagina kan hiervoor gebruikt worden!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.