Rond de 20 miljoen euro voor Teodorczyk

VRIJDAG, 31 MAART 2017, 09:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Anderlecht lichtte de optie op zijn topschutter Lukasz Teodorczyk, het betaalde netjes 4,75 miljoen euro aan Dinamo Kiev. Een peuleschil vergeleken met wat paars-wit kan krijgen als transferbedrag voor de Pool, de club rekent op een transferbedrag van rond de 20 miljoen euro. Liefst van al hopen ze dat de spits blijft, maar dat wordt een moeilijke opgave.

Dat de Pool een riant salaris krijgt bij paars-wit is duidelijk, al wil Herman Van Holsbeeck geen bedragen noemen: "Hij zal een loon verdienen gelijk aan zijn prestaties. Zijn doel is nu om topschutter te worden en ons kampioen te maken, als topschutter is hij op de goede weg. 

Teodorczyk tekende een contract tot 2020, maar of hij effectief zolang voor paars-wit zal spelen lijkt niet meteen te gebeuren. De Pool geniet nu al veel buitenlandse interesse, al is Anderlecht niet van plan om hem voor een appel en ei te laten gaan. 
"Er staat geen vaste opstapclausule in zijn contract, er zijn wel afspraken gemaakt. Als het zover komt, zullen we de verschillende aanbiedingen tegen elkaar afwegen; In ieder geval gaat hij voor niet minder dan 15 miljoen euro de deur uit. Zelf wil hij niet meer naar Rusland terugkeren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.