Spelers bedanken supporters voor de steun

MAANDAG, 3 APRIL 2017, 10:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - ANDERE De sfeer in het uitvak aan de Gaverbeek was optimaal voorbije vrijdag. Ook op sociale media lezen we alleen maar positieve berichten over de sfeer die de supporters creeërden om de spelers aan te moedigen. Youri Tielemans en Frank Boeck zijn opgetogen met de steun van hun achterban, die hen op die manier dat extra duwtje in de rug geeft.

"Onze supporters waren geweldig", zegt Tielemans tegenover de camera van RSCAtv, "We hebben ze 90 minuten lang gehoord. Het is altijd heel leuk om hen na de wedstrijd te gaan begroeten en samen de overwinning te vieren."

Ook Boeckx ziet de positieve wisselwerking tussen spelers en supporters: "Wij maken ons truitje nat en de supporters hun kelen. Dan kan je als speler altijd die 10% extra doen. Dat is vrijdag nog maar eens bewezen. We hadden de steun van de supporters nodig en ze hebben ons die met plezier gegeven. Met als gevolg dat we de drie punten terug mee naar Brussel hebben genomen. Een fantastische wisselwerking dus."






Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.