De Coninck diep onder de indruk van Tielemans

WOENSDAG, 5 APRIL 2017, 20:21 - Keprinc
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Youri Tielemans trapte tegen Zulte-Waregem zijn 13de doelpunt van het seizoen tegen de touwen en zo won Anderlecht de zware openingsmatch van Play-Off 1. Analist Wim de Coninck vindt het niet toevallig dat net Tielemans de wedstrijd besliste.

''De statistieken van de jonge middenvelder zijn fenomenaal'' doelt De Coninck op de dertien doelpunten en tien assists die op de teller staan bij Tielemans. Bovendien speelde de jonge Belg deze match vanop een hogere positie die hem in principe minder ligt. '''Er werd al vaak gezegd dat Tielemans het beter doet met de ruimte voor hem, maar deze keer deed hij het voortreffelijk, met veel diepgang in zijn spel''.

Voorts heeft De Coninck het in zijn lofzang ook nog over het feit dat onze youngster, ondanks al het harde labeur in de tweede helft, toch nog beslissend was met zijn dertiende van het seizoen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.