Alle afspraken op een rijtje

ZONDAG, 9 APRIL 2017, 11:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De spanning stijgt, nog enkele uren scheiden ons van de eerste thuiswedstrijd in play-off 1 van Anderlecht. Op sociale media tellen de vele fans de uren af naar de aftrap. Velen hebben ook een mini-abonnenment aangekocht voor de play-offs, speciale voor hen nog enkele afspraken op een rijtje. 

  • De veiligheidsvoorschirften rond terreurniveau 3 gelden nog steeds. Het is dus verboden om het stadion te betreden met handtassen, rugzakken en dergelijke. Elke thuiswedstrijd weer zien we mensen teruggestuurd worden aan de ingang. De fans worden ook nog altijd gefouilleerd voor het betreden van het terrein rond het stadion.
  • De parking van Decahthlon is volledig gratis voor de supporters. Er is ook een gratis shuttle dienst voorzien van en naar het stadion. De shuttle dienst begint om 15u30 en eindigt om 21u30.
  • Kom zeker tijdig naar het stadion, net door de fouilles kunnen de wachtrijen nogal lang worden waardoor je het begin van de wedstrijd dreigt te missen.
  • En last but not least: vergeet onze actie Support the T34M niet !!!!




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.