Zeven wedstrijden op 1 maand

ZONDAG, 9 APRIL 2017, 11:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE - ANDERE Vanavond om 18u is de start van een drukke aprilmaand voor RSC Anderlecht. Er staan maar liefst zeven wedstrijden op het programma. Te beginnen vanavond tegen AA Gent. Tussenin worden ook de kwarfinales van de UEFA Europa League afgewerkt tegen Manchester United. 

Volgend week donderdag staat het eerste duel met Manchester United gepland in het Astridpark. De stormloop op de tickets was enorm dat er zelfs geen vrije verkoop aan te pas kwam. Ook voor de uitwedstrijd zijn alle beschikbare tickets de deur uit. 

Wedstrijd drie is volgende week zondag op Oostende met daarop de volgende donderdag de wedstrijd op Old Trafford. Na dit duel ontvangt Anderlecht Club Brugge in het Astridpark, en zo zitten we al aan wedstrijd vijf. 

Na Brugge ontvangt paars-wit Charleroi in het Astridpark op donderdag 27 april om vervolgens de maand april af te sluiten met wedstrijd zeven in de Ghelamco Arena op zondag 30 april. 

Volgens René Weiler is zijn kern breed genoeg om de opvolging van de wedstrijden af te werken. Maar ook de steun van de fans zal een belangrijke rol spelen. Laat vanavond een herhaling zijn van de sfeer in het Regenboogstadion afgelopen zondag !!!!
Fans For 34 !!!! Come on you mauves !!!

We're gonna support the boys in mauve and white..
That's what we're gonna do till we die...
Because the team that we love and respect, 
Is the famous Sporting Anderlecht

Support the T34M !

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.