Advies van ex-spelers: "Toon niet te veel respect"

WOENSDAG, 12 APRIL 2017, 12:15 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS De spelers van de ploeg die Manchester klopten in het jaar 2000 laten zich één voor één uit over de te hanteren strategie voor morgen. Alin Stoica komt dan weer met opmerkelijk advies voor zijn landgenoot Stanciu: "Stop met aan die transferprijs van 10 miljoen te denken. Enkel zo kom je van die druk af."

Patrick Van Diemen acht het dan weer belangrijk om vooral de nul te houden tegen de Engelsen en de eigen kracht niet te onderschatten. Walter Baseggio adviseert dan weer om niet te veel onder de indruk te zijn. Voor Tielemans klinkt het advies dan weer: "Laat je niet onder druk zetten en profiteer van je talent." Lorenzo Staelens beseft dan weer dat Anderlecht bereid moet zijn om af te zien tijdens de match. En om Ibrahimovic uit zijn comfortzone te halen, dient er iemand op zijn lijf te plakken, zonder in te gaan op zijn verbale provocaties.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.