Radzinski: "De kansen van Anderlecht zijn gedaald"

ZATERDAG, 15 APRIL 2017, 16:14 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - INTERVIEWS Ex-Anderlecht spits Tomasz Radzinski was hoopvol dat paars-wit zich zou kunnen plaatsen voor de halve finale van de Europa League door Manchester United uit te schakelen. "Maar de kansen van paars-wit zijn nu wel gedaald na de heenmatch", zegt hij.

Radzinski had gehoopt op een Anderlechtse thuisoverwinning, maar die kwam er niet. Toch was de Poolse Canadees niet onder de indruk van Manchester. Daardoor ziet hij een kwalificatie alsnog als een mogelijkheid: "Anderlecht moet in ieder geval trachten niet onder de indruk te zijn van de omstandigheden op Old Trafford", geeft hij nog mee als advies.

En ook de Engelse pers is er nog niet helemaal gerust op. De meeste Engelse kranten waren lovend over Anderlecht en dan vooral over Tielemans, Dendoncker en de sterk ingevallen Teodorczyk. Ook het verdedigende werk van Kara mocht op veel bijval rekenen. "Dit is de eerste serieuze tegenstander voor United in de Europa League", klonk het nog.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.