Meer dan 25 miljoen euro voor Dendoncker

MAANDAG, 22 MEI 2017, 15:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS RSC Anderlecht wil Leander Dendoncker nog één seizoen houden, de speler zelf is er nog niet helemaal uit. Een transfer naar het buitenland blijft dan ook tot de mogelijkheden behoren. Paars-wit is niet van plan Dendoncker zomaar te laten gaan. "Leander zal meer opbrengen dan Tielemans", liet Van Holsbeeck optekenen. 

"Dendoncker heeft dit seizoen constant aan een hoog niveau gespeeld", gaat Van Holsbeeck verder, "Als scout zie je dat niet op één wedstrijd, maar na vijf weet je wel wat voor kwaliteitsvolle speler Leander is."

Dendoncker zelf hoort het allemaal graag en kan wel begrip opbrengen voor de hoge transferprijs, maar hij wil het liefst snel duidleijkheid. "Momenteel weet ik nog van niets, daarvoor moet ik eerst samenzitten met mijn manager. Ik weet helemaal niet welke aanbiedingen er momenteel voor mij zijn. Misschien blijf ik, misschien niet. Maar als ik vertrek, wil ik ook wel redelijk snel duidelijkheid."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.