Tielemans: "Monaco heeft ambitieus project"

VRIJDAG, 26 MEI 2017, 08:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS In een eerste reactie op de website van Monaco vertelt Youri Tielemans waarom hij voor de club uit het Prinsdom gekozen heeft. "Ze geven jonge spelers kansen", zo klinkt het onder meer. Voorzitter Vadim Vasilyev is fier dat Tielemans voor zijn club koos.

"Monaco is een club met een ambitieus project en een grote naam in Europa", vertelt Tielemans op de website van zijn nieuwe club. "Ze geven jonge spelers kansen. Ik sprak erover met Yannick Carrasco en hij vertelde me veel goede dingen over de club. Al deze dingen overtuigden me voor Monaco te kiezen. Ik ben blij hier te zijn en zal alles doen om me verder te ontwikkelen en de club iets terug te geven voor het vertrouwen dat ik krijg."

Voorzitter Vadim Vasilyev is blij dat Tielemans voor Monaco koos. "We zijn fier dat Tielemans voor ons koos. Hij stond in de belangstelling van verschillende grote clubs, maar hij heeft voor Monaco gekozen om zich verder te ontwikkelen. De komst van Tielemans past in ons beleid om jonge spelers aan te trekken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.