Club Brugge kent zijn sanctie op 14 juni

DINSDAG, 30 MEI 2017, 16:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De Geschillencommissie behandelde vandaag de supportersincidenten tijdens de jongste Club Brugge - Anderlecht. Het bondsparket eist een boete van 4.000 euro en één voorwaardelijke wedstrijd achter gesloten deuren voor de Bruggelingen. Het verdict volgt op 14 juni.

Tijdens de topper van 14 mei gingen verschillende Club-supporters hun boekje te buiten (lees hier). De Geschillencommissie hoorde vandaag de verschillende partijen. Scheidsrechter Sébastien Delferière was aanwezig en voor Anderlecht tekende teammanager Gunter Van Handenhoven prestent. Club Brugge liet zich verdedigen door advocaten Walter Van Steenbrugge en Hannes D'Hoop.

Het bondsparket hield bij zijn strafvraag rekening met het feit dat het al de derde keer is dit seizoen dat Club Brugge zich moet verantwoorden voor wangedrag van zijn supporters. De Geschillencommissie neemt de zaak nu in beraad en maakt zijn uitspraak op woensdag 14 juni bekend



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.