Van Holsbeeck: "Zeker niet de laatste transfer"

VRIJDAG, 2 JUNI 2017, 16:51 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Het was een opgetogen Herman Van Holsbeeck die deze namiddag de pers te woord stond naar aanleiding van de transfer van Sven Kums. De general manager is de middenvelder nooit uit het oog verloren en is dan ook ontzettend blij dat Kums nu weer terug voor RSC Anderlecht speelt. 

"Er is veel geschreven rond de transfer van Sven Kums, maar vanaf dag één heeft Sven ons zijn ja-woord gegeven", zegt Van Holsbeeck, "De ene transfer doet je al meer plezier dan de andere, en deze doet mij heel veel plezier. Ik heb altijd een goed gevoel gehad bij Sven, een speciaal gevoel. Hij legde altijd een fantastische mentaliteit aan de dag en kon op meerdere posities uit de voeten. Hij is altijd bij de betere geweest."

"Ik ben Sven nooit uit het oog verloren. Het is voor ons een eer dat hij nu opnieuw voor RSC Anderlecht kiest. Toen onze voorzitter aan hem vroeg: 'Kom je terug naar ons?', zei Sven meteen ja. En dit mag dan wel de eerste inkomende transfer van deze zomer zijn, het zal zeker niet de laatste zijn", sloot Van Holsbeeck veelbelovend af.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.