Parking en gratis shuttle: een goed idee, maar ...

DONDERDAG, 8 JUNI 2017, 15:17 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Tijdens de play-offs werd de parking van Decathlon opengesteld en werd er een gratis shuttle naar het stadion aangeboden om de parkeerproblematiek aan te pakken. In een vorige webpoll lieten jullie al blijken dat die problematiek de hoofdreden was om niet naar het stadion af te zakken. Dus wat vonden jullie van het parkeer+shuttle principe?

We zullen starten met het slechte nieuws: net geen 30% was volledig onbekend met deze regeling. Er is dus vanuit de club nog wat werk aan de winkel om de fans hier verder attent op te maken. Het goede nieuws dan: voor bijna 22% van de mensen is dit initiatief een voldoende mitigatie voor de parkeerproblemen. De overgrote meerderheid, net geen 42%, vindt het een uitstekend initiatief én is zelfs vragende partij voor verdere uitbreidingen waar mogelijk. Iets meer dan 6,5% vond het initiatief overbodig.

Goede punten dus voor de club: het initiatief wordt gesmaakt. Maar daarmee is de kous duidelijk niet af: verdere promotie van dit soort acties is noodzakelijk om nog meer mensen te bereiken en een verdere uitbreiding (waar mogelijk) wordt door jullie als noodzaak beschouwd.

In onze nieuwe poll blikken we vooruit naar volgend seizoen en polsen we naar jullie verwachtingen rond Sven Kums.



anderlecht-online forum