Dichtbevolkte C-kern

VRIJDAG, 16 JUNI 2017, 06:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Begin vorig seizoen riep Anderlecht de B-kern in het leven, daarin de beloften en afgevallen A-kern spelers. Dit seizoen komt daar een C-kern bij, voor de spelers die dit seizoen zeker nog weg mogen/moeten en daar zitten toch wel enkele bekende namen in. De B-kern blijft voorbehouden voor de beloften. 

Mahmoud Trezeguet Hassan, Stéphane Badji, Sebastien De Maio, Diego Capel, Jorn Vancamp, Wout Faes, Nathan Kabasele,Andy Kawaya, Aaron Leya Iseka, Dodi Lukebakio, Hamdi Harbaoui, Fabrice N’Sakala, Rafael Galhardo, Michael Heylen en Nathan De Medina, zijn de 15 spelers die volgende week beginnen in de C-kern. 

Davy Roef komt ook terug maar begint de voorbereidingen met de A-kern, vooral door omstandigheden. Rubén is weg, Boeckx is geblesseerd en de situatie met Svilar is complex. Ook winteraanwinst Sylvère Ganvoula, begint bij de A-kern.

Opmerkelijk is toch de aanwezigheid van Faes, Vancamp, Heylen en Kawaya, jongeren die ooit een mooie toekomst werd voorspeld.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.