"Het is nu aan Dodi"

ZATERDAG, 1 JULI 2017, 13:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dodi Lukebakio Ngandoli reisde gisteren mee af met RSC Anderlecht voor de oefenwedstrijd tegen Oudenaarde. Hij bedankte coach René Weiler ook meteen voor die kans met een doelpunt.

Dodi gaf eerder al aan dat hij de ogen geopend heeft maar dat wil niet zeggen dat paars-wit onmiddellijk meegaat in dat verhaal, ze wachten liever nog wat af om te zien hoe de jonge winger verder reageert. Dodi is er in ieder geval al in gelukt om Herman Van Holsbeeck positief te verrassen: "Ik was inderdaad verrast, Dodi kwam me zelf opzoeken om te vertellen dat hij was veranderd. En dat hij dat aan de coach ging bewijzen."

Anderlecht is dan ook geneigd om hem die tweede kans te geven, maar ze willen dat vooral voorzichtig aanpakken. De vorige keer ging de youngster veel te snel zweven. "Maar hij heeft nu zelf ondervonden dat het niet overal rozengeur en maneschijn is. Het is al een grote stap dat hij zelf inziet dat hij fouten heeft, nu moet hij dat de volgende weken ook bewijzen. Hij gaat in ieder geval niet mee op zomerstage, we willen zien hoe hij dat opneemt, terug naar de U21."

"Als hij zijn best blijft doen, ook bij de U21, dan denk ik wel dat hij weer kansen zal krijgen van de coach. Maar de bal ligt nu in Dodi zijn kamp, hij moet ervoor werken", aldus nog Van Holsbeeck.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.