"Affaire Vanden Borre was begin van het einde"

ZATERDAG, 8 JULI 2017, 09:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi zijn laatste maanden bij RSC Anderlecht waren turbulent. Zo was er de heisa rond Anthony Vanden Borre en het befaamde interview. Daar is het begin van het einde ingezet volgens Hasi: "Die strijd kon ik niet winnen."

"De hele heisa rond het voorval met Vanden Borre in de zomer van 2015 werd nadien slecht aangepakt", is Hasi eerlijk, "De positie van Vanden Borre was voor het voorval al wankel en hij stuurde aan op een vertrek. Hij komt dan naar een bespreking met de bedoeling om heisa te schoppen. Op gegeven moment wil hij mijn assistent slaan alsof hij op een ordinair straatgevecht staat in Brussel. Dat kon ik toen niet tolereren."

"Nadien is het hele spelletje in gang gezet. Een deel van de supporters zag hen als hun ket. En in januari 2016 wil de ploeg de deur weer openzetten voor hem. Dat was een spelletje dat ik niet kon winnen. Maar na mijn vertrek was hij wel weg hé. Toen Weiler aankwam is dat het eerste dat hij gedaan heeft", aldus nog Hasi.

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.