Vancamp legt uit wat misliep bij uitleenbeurt aan NAC

WOENSDAG, 12 JULI 2017, 09:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Tot zijn grote spijt zijn Anderlecht en NAC Breda er niet in geslaagd om een akkoord te vinden over de uitleenbeurt van Jorn Vancamp. Het struikelblok: de duur van de huurovereenkomst. NAC wil de spits twee seizoenen huren, Anderlecht staat maar open voor één.

Vancamp had zijn zinnen gezet op een uitleenbeurt aan NAC. "Ik had een goed gevoel bij de gesprekken met de coach en de technisch directeur. Het was daarna wachten op de clubs, maar die zijn er helaas niet uitgekomen. Anderlecht wil mij voor één en niet voor twee seizoenen uitlenen", vertelt Vancamp in de Nederlandse krant De Stem.

Eind deze week hoopt Vancamp te weten waar hij komend seizoen speelt. Als NAC instemt met een uitleenbeurt van één jaar, kan het mogelijk toch nog Breda worden. "Maar dat kan ik moeilijk inschatten. Meerdere clubs tonen interesse", aldus de spits. "Ik moet ervaring opdoen en speelminuten verzamelen. Het blijft mijn doel om door te breken bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.