Degryse: "Dendoncker is kandidaat Gouden Schoen"

VRIJDAG, 4 AUGUSTUS 2017, 21:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Marc Degryse ziet in Leander Dendoncker de winnaar van de volgende Gouden Schoen, op voorwaarde dat hij bij RSC Anderlecht blijft natuurlijk. Atletico, Everton en Manchester United maken Dendoncker nog steeds het hof. René Weiler weet ook niet goed waar hij aan toe is. Vooral met de bedragen van tegenwoordig is niets meer zeker. 

Anderlecht verwacht sowieso een antwoord van Dendoncker tegen 15 augustus, na die datum zijn ze niet mee van plan hem nog te laten vertrekken.

"Ik hoop dat ik dit seizoen kan eindigen met de spelers waarmee ik begonnen ben. Maar als trainer heb je daar niet onmiddellijk vat op. Ik heb de indruk dat de transfermarkt op hol geslagen is. C'est la folie. Als ik het bedrag hoor van de transfer van Neymar kan ik mij dat niet eens voorstellen dat bedrag. Daardoor gaat ook de essentie verloren. Het gespreksonderwerp is nu het geld. Ik heb het liever over het voetbal en ik werk met de spelers die ik ter beschikking heb."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.