Zoon De Jong nieuwe derde doelman?

DINSDAG, 22 AUGUSTUS 2017, 07:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

JEUGD - TRANSFERS Om het vertrek van Mile Svilar en Davy Roef op te vangen, zal Anderlecht de zoon van keeperstrainer Max de Jong aantrekken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Verder komt er ook een 18-jarige Argentijnse keeper op proef.

Boy de Jong is een 23-jarige keeper die zijn opleiding kreeg bij Feyenoord. Vorig seizoen speelde hij twintig wedstrijden, waarvan twee als invaller, voor Telstar in de Nederlandse tweede afdeling. Op de eerste speeldag van de nieuwe competitie zat hij vrijdag op de bank. De Jong zou bij Anderlecht derde doelman worden.

Intussen is Marcos Peano op proef. Deze 18-jarige Argentijn ligt onder contract bij Union Santa Fe, waar Nicolas Frutos in een recent verleden nog aan de slag was als jeugdcoach. Peano speelde op het WK voor U17 in 2015 twee wedstrijden voor Argentinië. Als hij weet te overtuigen, zal hij bij de beloftekern worden ondergebracht.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.