Youth League informatie: Bayern-RSCA

DONDERDAG, 7 SEPTEMBER 2017, 23:45 - Skyhawk
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN - JEUGD Volgende week dinsdag begint paars-wit aan de Champions League campagne in Bayern. Maar ook de Youth League gaat van start. De Anderlechtse jongelingen spelen om 18u tegen de Duitse recordkampioen. Fans die de wedstrijd willen bijwonen, dienen echter rekening te houden met een aantal punten. Onze contactpersoon bij Bayern lijst ze alvast even op.

Locatie
Eerst en vooral vindt de wedstrijd plaats in de "Spielstätte" op de FC Bayern Campus. Deze bevindt zich in de Ingolstädter Straße 272 te 80939 München.

Verplaatsing naar Youth League wedstrijd
Fans die de partij willen bijwonen, hebben een paar opties. Ofwel wordt de metro genomen in combinatie met de busdienst. Vanuit de Marienplatz kan U-Bahn U6 genomen worden tot Kieferngarten om vervolgens over te stappen op stadsbus 170 tot Neuherbergstraße.
Ook U-Bahn 3 kan worden genomen tot station Scheidplatz om vervolgens bus 141 tot Neuherbergstraße te nemen. Opties met meer overstappen zijn eveneens mogelijk. De beste vier zijn op deze link beschikbaar. De hele route wordt afgelegd in ongeveer 35 à 45 minuten, afhankelijk van de gekozen metro- en buslijnen.

Verplaatsing van Youth League wedstrijd naar Allianz Arena
De weg naar de Allianz Arena kan eveneens met het openbaar vervoer worden afgelegd. Hoewel beide locaties in vogelvlucht niet zo ver uit elkaar liggen, is de route met het openbaar vervoer toch niet zo voor de hand liggend. De snelste optie neemt zo'n 24 minuten in beslag en loopt via MVV-Regionalbus 294 tot Garching-Hochbrück, waar er overgestapt dient te worden op U-Bahn U6 tot Fröttmaning. Daarnaast zijn er nog een tweetal tragere alternatieven. Deze zijn op deze link beschikbaar.

De sportievelingen onder ons kunnen ook wandelen. De totale afstand tussen beide locaties bedraagt 3,6 kilometer en kan worden gestapt in ongeveer 45 minuten. De route kan op Google maps worden gevonden (en van daaruit ook naar mobiele toestellen worden verzonden).

Een taxidienst is eveneens mogelijk. Taxi's zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0049 891 94 10 of kunnen op voorhand worden vastgelegd via myTaxi. De verplaatsing per taxi is echter niet echt sneller dan met het openbaar vervoer. Houd er ook rekening mee dat taxi's enkel tot de noordingang van de Allianz Arena rijden.

Wedstijd bijwonen
Wonen jullie de Youth League wedstrijd bij of kennen jullie verenigingen die plannen de wedstrijd bij te wonen? Laat het ons hieronder weten.



anderlecht-online forum