RSCAMons doet een beroep op jullie solidariteit

VRIJDAG, 12 JANUARI 2018, 12:08 - emjomi
Logo Anderlecht-Online

WEBSITE - ANDERE RSCAMons, een Waalse supportersclub, heeft ons een mail gestuurd om volgend bericht met jullie te delen. Het gaat over de 6-jarige Adélaide, dochter van Anderlecht-supporter Jonathan. Zij kreeg onlangs te horen dat ze een vergevorderd neuroblastoom fase vier, heeft.

Adélaide verblijft momenteel in het Koningin Fabiola Kinderziekenhuis te Brussel. Haar toestand ziet er momenteel niet rooskleurig uit met uitzaaiingen naar het hoofd en ogen. Zij zal dus verschillende sessies chemotherapie moeten ondergaan.We zijn allemaal ouders of hebben in ieder geval kinderen in de familie en momenteel doet de paars-witte familie uit Bergen een beroep op onze steun en goedhartigheid. Er staat Adélaide een vrij lange en dure behandeling te wachten, die spijtig genoeg ook niet gratis is. Elke gift is welkom, of het nu 1€, 2€ of 10€ is.

Alle giften kunnen gestort worden op het rekeningnummer BE08 1950 0195 3113 van supportersclub RSCAMons, met vermelding van « Adélaide » als referentie. Ze mogen ook afgegeven worden aan de supportersbus van RSCAMons, bus met nummer 10, tijdens de thuiswedstrijden. Je mag er vragen naar Leveque Serge of een bestuurslid.

Bron: © Eigen redactieanderlecht-online forum