Nieuwe webpoll: kan Dendoncker nieuwe aanvoerder worden?

DONDERDAG, 1 FEBRUARI 2018, 11:17 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Nu Sofiane Hanni Anderlecht verlaten heeft, moet paars-wit een nieuwe aanvoerder aanstellen. Als vice-kapitein is Leander Dendoncker een logische opvolger. Het jeugdproduct stuurde de voorbije twee transferperiodes echter hardnekkig aan op een vertrek. Kan zo iemand de nieuwe aanvoerder worden?

Dendoncker geniet een enorme populariteit bij de supporters. We zijn benieuwd of deze een knauw gekregen heeft nadat hij de voorbije dagen voor de tweede transferperiode op rij alles deed om te club te kunnen verlaten. Laat ons in de nieuwe poll weten of u vindt dat hij de nieuwe aanvoerder kan worden.

Saief krijgt voordeel van de twijfel

In onze vorige poll peilden we naar jullie mening over de eerste wintertranfer, Kenny Saief. Ruim de helft (52,6 procent) wil hem een eerlijke kans geven en pas daarna oordelen. 21,4 procent is van meet af aan overtuigd: een Vanhaezebrouck-man, ideaal. 4,3 procent spreekt zelfs over een toptransfer.

6,4 procent vindt Saief niets voor Anderlecht en 15,2 procent heeft het wel gehad met die Bayat-aankopen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.