"Markovic past perfect in systeem Vanhaezebrouck"

DONDERDAG, 1 FEBRUARI 2018, 19:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Lazar Markovic kwam in de laatste minuten van de wintermercato bij RSC Anderlecht. Een transfer die bij de meeste Anderlecht-supporters toch serieus wat twijfels doet rijzen. De Engelse krant, Liverpool Echo, ziet dit echter als een goede transfer voor paars-wit: "Hij past perfect in het systeem Vanhaezebrouck."

Liverpool Echozegt dat Markovic: "Ervaring heeft met het bestrijken van een volledige flank, in tegenstelling tot Henry Onyekuru. Zijn rendement ligt het hoogst in een systeem met drie centrale verdedigers en hij op de flank in een positie achter de spits. "

Bovendien is Markovic vastbesloten om zicht te bewijzen bij paars-wit en zijn carrière te herlanceren. Op die manier kan hij ook zijn WK veiligstellen met Servië. Na uitleenbeurten aan Fenerbahce, Sporting Lissabon en Hull City, die niets opbrachten, moet Markovic zich dus nu in de kijker spelen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.