"Bedankt meneer Vanden Stock en Van Holsbeeck"

VRIJDAG, 2 FEBRUARI 2018, 15:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - ANDERE Een korte videoboodschap op RSCA-tv op Transfer Deadline Day, meer zat er niet in voor Sofiane Hanni om deftig afscheid te nemen van België en Anderlecht. Daar heeft hij nu verandering in gebracht met een boodschap op zijn officiël Instagram-account, met een speciale vermelding voor Roger Vanden Stock en Herman Van Holsbeeck.

Hannibegint met zijn verwezelijkingen bij RSC Anderlecht op te nemen, de kapiteinsband, de titel, Champions League. Daarna wordt de boodschap wat emotioneler.

"Het is de eerste keer dat ik afscheid neem met cijfers, maar ze waren belangrijk voor mij, om aan jullie te tonen op welk punt jullie belangrijk waren voor mij. Het is ongelooflijk wat ik allemaal heb mogen beleven heb op anderhalf jaar. Ik kon het op geen andere manier uitdrukken. En ik zal de club nooit genoeg kunnen bedanken, mijn ploegmaats (mede dankzij hen is deze transfer er gekomen), de staffleden, alle mensen die werken voor de club, de supporters (die die steeds achter mij zijn blijven staan en mij steunden toen het wat moeilijker werd. Bedankt voor jullie lieve berichtjes.

En vooral, een grote dank je wel aan de twee personen die voor mij heel uitzonderlijk waren. Zij zijn mij komen halen bij KV Mechelen om mij "de sleutel van het spel van Anderlecht" toe te vertrouwen. Zij zijn mij altijd blijven steunen, waren steeds echte Gentlemans, van begin tot einde. Het soort van mensen die altijd gewoon blijven, het soort personen dat je niet vaak tegenkomt in het voetbal. Zonder hen was dit alles nooit mogelijk geweest. Dus BEDANKT meneer Roger Vanden Stock en meneer Herman Van Holsbeeck.

Ook aan jullie allen, Bedankt, veel geluk voor de toekomst en hopelijk zien we elkaar snel terug. Anderlecht, Mechelen en België zijn voor altijd in mijn hart gegraveerd. Sofiane."









anderlecht-online forum