Rugnummer 50 voor Markovic

ZATERDAG, 3 FEBRUARI 2018, 07:16 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Lazar Markovic stelde zich gisteren kort voor in een filmpje voor RSCA-tv. De Serviër koos voor rugnummer 50. Geen speciale reden, hij speelt al sinds Partizan met dat nummer en de keuze was dus snel gemaakt. Verder zegt hij dankbaar te zijn dat Liverpool hen bij RSC Anderlecht liet gaan. 

De supporters zullen echter nog enkele weken geduld moeten hebben willen ze Markovic aan het werk zien op het veld. Hein Vanhaezebrouck liet op zijn persconferentie al weten dat Markovic met een serieuze conditionele achterstand kampt.

Markovic zelf laat het allemaal niet aan zijn hart komen, hij is blij met zijn transfer en is Liverpool dankbaar dat ze hem richting paars-wit lieten gaan. "Ik ben blij dat ik bij deze club ben terecht gekomen. Ik ken hier ook een paar mensen. Het is de grootste club van BelgiëI en ik ben blij om hier te mogen spelen. Anderlecht heeft goede spelers en een goede coach. Ik ben Liverpool dankbaar dat ze me naar hier hebben laten vertrekken hebben."
 

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.