"Uitfluiten hoort niet, maar waar is het geld van uitgaande transfers

ZATERDAG, 3 FEBRUARI 2018, 15:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS - INTERVIEWS Hein Vanhaezebrouck nam gisteren tijdens zijn persconferentie de fans op de korrel, volgens hem staan ze niet genoeg achter hun ploeg. Ludo Coninx, woorvoorder van de Fan Board, begrijpt de coach, maar zelf zitten de fans toch ook met vragen. Zoals waar de rest van het geld van de transfers is gebleven. 

"Ik vind het eerlijk gezegd wat raar dat Vanhaezebrouck de vergelijking maakt met de Brugse fans. De druk ligt daar nu eenmaal minder hoog. Maar uitfluiten kan en mag zeker niet", zegt Coninx.

Herman Van Holsbeeck is nu de gebeten hond na de slechte wintermercato: "Al vind ik ook niet dat hij van alles de schuld is", gaat Coninx verder, "Je kan maar roeien met de riemen die je hebt. Maar we stellen ons toch ook wel een paar vragen bij die hele transferperiode. Er is voor zoveel miljoen verkocht en er is amper gekocht. Wat is er dan eigenlijk met de rest van het geld gebeurd ?"



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.